Британський онлайновий супермаркет зазнав мільйонних збитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський онлайновий супермаркет зазнав мільйонних збитків

Валюта
194
Загальна сума збитків онлайнового супермаркету Ocado досягла майже 300 млн. фунтів стерлінгів після того, як його збитки в 2007 році були оцінені в 30 млн. фунтів, повідомляє Sunday Telegraph.
Показники діяльності Ocado торік були включені в річні звіти компанії John Lewis Partnership, якій належить 24,1% акцій інтернет-магазину. Зі звітів виявляється, що збитки Ocado, що відносяться до John Lewis, склали 7,1 млн. фунтів, а магазин закінчує зі збитками сьомий рік підряд.
Директор Ocado Джейсон Гіссінг відмовився коментувати дані John Lewis, заявивши, що закінчення фінансового року у двох компаніях у різний час затуманює картину.
"За даними на минулий тиждень наш річний прибуток до виплати податків і відрахувань і без урахування амортизації становить майже 9 млн. фунтів", сказав він.
Раніше Sunday Telegraph повідомляло, що Ocado почало переговори із групою супермаркетів Waitrose, що належить John Lewis, прагнучи укласти довгостроковий контракт на поставки. Спостерігачі вважають, що цей контракт, якщо він буде укладений, може ознаменувати розміщення акцій Ocado на біржі.
Засновники Ocado, колишні співробітники Goldman Sachs Гіссінг, Джонатан Фейман і Тім Стайнер не роблять таємниці зі свого бажання вийти на біржу вже цього року.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас