Goldman Sachs вкладе в російську нерухомість 2 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs вкладе в російську нерухомість 2 млрд дол.

186
Банк Goldman Sachs , чиї інвестиції в нерухомість по усім світі перевищують $23 млрд., починає вкладати кошти в девелоперські проекти в Росії. GS формує фонд нерухомості обсягом $4 млрд. спеціально для інвестицій у нерухомість країн БРІК (Бразилія, Росія, Індія та Китай).
Інформацією про те, що банк Goldman Sachs створює фонд інвестицій у нерухомість країн БРІК, з "Комерсантом" поділилися декілька інвестбанкірів. "Обсяг фонду складе $4 млрд., з яких зараз уже залучено близько $2,5 млрд., і йде підбір проектів для інвестицій", - повідомив один зі співрозмовників газети.
Прес-служба лондонського офісу Goldman Sachs від коментарів відмовилася. Але про створення фонду нерухомості GS інформований партнер консалтингової компанії S. A. Ricci/King Sturge Володимир Авдєєв і директор інвестиційного департаменту AFI Development Іван Вашурін.
За словами одного з московських девелоперів, інвестбанк неофіційно вже повідомив учасників ринку про те, що в Росію буде направлено майже половину коштів фонду, з них близько двох третин буде інвестовано в Москві, решту - у Санкт-Петербурзі та містах-мільйонниках.
Міжнародний інвестбанк Goldman Sachs почав вкладати гроші в нерухомість в 1991 році. З тих пір він створив 18 фондів нерухомості із загальним обсягом інвестицій $23,7 млрд. У Росії працює з 1998 року, надає послуги в сфері фінансового консультування і біржової торгівлі
За матеріалами:
Собственник
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас