Довгий розповів, як заробив "перші великі гроші" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довгий розповів, як заробив "перші великі гроші"

503
Секретар міської ради Києва Олесь Довгий мав гарний статок до приходу на посаду секретаря, а свої перші гроші заробив на цінних паперах і нерухомості.
"Я був небідною людиною до приходу на посаду секретаря Київради і сподіваюся, що таким і залишуся. Я ніколи не приховував, що є мільйонером. У тому, що на відповідальні посади призначаються забезпечені люди, немає нічого поганого", - розповів Довгий.
За його словами, що стосується його перших доходів, то завдяки економічній освіті "він став фахівцем з фінансів та інвестиційної діяльності".
"До того ж мої перші кроки в бізнесі збіглися з часом хаотичного зростання ринку цінних паперів, фондового ринку та ринку нерухомості. Грубо кажучи, свої перші великі гроші я заробив на цінних паперах і нерухомості. Рентабельність цінних паперів у той час досягала від 500 до 3 тисяч відсотків річних. Точно так само божевільними темпами росла вартість нерухомості, коли, купивши і продавши через якийсь час квартиру, можна було заробити гарні гроші. Але в мене немає ніяких обтяжливих активів", - відзначив секретар міськради Києва.
Також видання нагадало, що в 2006 році, відповідно до офіційної декларації, Довгий заробив більше 3 мільйонів гривень, з них зарплата склала близько 154 тисяч, дивіденди, відсотки і роялті - 774 тисячі, доход від відчуження цінних паперів і корпоративних прав - більше 2 мільйонів гривень. На його банківських рахунках перебуває 277 тисяч гривень.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас