Банк "Хрещатик" визнано найкращим українським банком на півдні України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" визнано найкращим українським банком на півдні України

160
За підсумками нещодавно оприлюдненого рейтингу "Ділове середовище Одеси-2007", який проводив журнал "Деловая среда", у номінації "Найкращий український банк в Одесі" переможцем визнано Одеську філію ВАТ КБ "Хрещатик" .
Ключовими чинниками для здобуття лідируючих позицій стали стабільне зростання основних фінансових показників банку, впровадження новітніх технологій, нарощення кредитно-інвестиційного портфеля та широкий асортимент традиційних й унікальних роздрібних послуг. За 2007 р. фінансовий результат діяльності Одеської філії "Хрещатика" порівняно з 2006 р. зріс на 19%, валюта балансу - на 25%, кредитний портфель -на 17%, депозити юридичних осіб -на 83%, вклади фізичних осіб -на 76%.
За висновком журналу, "у 2007 році спостерігалася стрімка тенденція зміцнення позицій Одеської філії банку "Хрещатик" як провідної фінансової установи регіону. Банк значно поліпшив власні фінансові показники і підняв рейтингові позиції. На даний момент "Хрещатик" є одним з найперспективніших українських банків".
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас