Рейтинг українських "амазонок" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг українських "амазонок"

262
Серед політиків, на щастя, теж є представники "прекрасної половини" людства. Немає сумнівів, що всі вони, хоч і запеклі професіонали, однаково залишаються жінками. І жінки в них наполегливо рвуться назовні. І не тільки в убраннях...
Отже, хто ж з наших улюблених (або може бути, навпаки) жінок з когорти "сильних світу цього" зробив найбільш по-жіночому відчайдушний учинок?
На восьмому місці найрадісніша і найприємніша подія із всіх, можливих у ВР. Валентина Семенюк вийшла заміж. Здавалося б, треба за неї порадіти. Але ні, і тут теж знайшлися недоброзичливці: кажуть, що заміж вона вийшла "по зальоту"! А так як сама родом із села, то "принести в подолі" не зважилася, побоялася праведного гніву родичів і знайомих. Як стало модно нині говорити, я "ржунімагу". Без коментарів.
На сьомому місці майже що шоу-бізнесова сенсація. Це пластична операція Раїси Богатирьової. Яка, безсумнівно, пішла їй на користь, Богатирьова дуже погарнішала. Але от тільки все ті ж горезвісні злі язики негайно стали судачити про те, що Раїса Василівна косить під саму Юлію Володимирівну Тимошенко... Який конфуз.
А от ще свіжа кров, тітьонька, про яку я ще жодного разу не писала - Ірена Кільчицька. Права рука, ліве серце та інші життєво важливі члени тіла мера Києва, Леоніда "Космоса" Черновецького. У принципі, одне її ім'я говорить саме за себе. Але все-таки я буду не я, якщо не згадаю улюблені журналістами історії: серіальну інтригу з іменем батька дитини і сенсаційну заяву про кількість татуювань. І те, і інше свідчить: пані Кільчицькій увага громадськості куди важливіша, ніж імідж серйозного професіонала. Що, у свою чергу, говорить нам: пацієнт скоріше жінка, ніж політик.
Почесне п'яте місце дістається дівчиськові-урагану - Наталі Вітренко. Незабутня сцена побиття сумочкою і ногами депутата Мовчана, попередньо поваленого на підлогу сталевим кулаком Володимира Марченка, нехай і порядком призабута, забезпечила Наталії присутність у моєму рейтингу.
На четвертому місці карколомне інтерв'ю Юлії Тимошенко каналу "Інтер", дане відразу ж після відставки її першого уряду. Театр одного актора був ще той, але найнезабутнішим моментом став опис драматичної сцени за участі Петра Порошенка. Цитую: "У цю хвилину увірвався Петро Олексійович Порошенко ... Він весь був, перепрошую, у соплях і сльозах, ... і все це, чесно кажучи, виглядало комічно...".
Разюче! Так мстиво ткнути колишнього соратника мордою в бруд могла тільки Жінка.
І ми переходимо до призової трійкиТретє місце зайняла теж відома всім дама - Інна Богословська. З феєричним виступом на мітингу біля Нікопольського заводу феросплавів. Тут навіть якось і процитувати нема чого, тому що всі чуттєві промови Інни Германівни гідні невеликого місця в історії. Як це ні сумно, але доводиться констатувати, що пані Богословська, яка претендує на інтелігентність, повелася неадекватно образу.
Юлія Володимирівна хоч і не посіла першого місця, зате "засвітилася" у моєму хіт-параді двічі. Теж непоганий результат. Друга скандальна витівка пані Тимошенко затьмарює навіть мою улюблену історію з побиттям Мовчана дуетом Вітренко-Марченко. Ще б пак, мало що може суперничати з епохальною битвою в Раді поза-позаминулого скликання Юлі і Григорія Суркіса, у процесі якої постраждав не тільки він сам, але й туфлі із крокодилячої шкіри, по-звірячому знівечені каблуком розлютованої дами. Плювок Степана Хмари поставив тоді крапку в розгромній поразці Григорія Михайловича.
І під звук фанфар я представляю вам переможницю сьогоднішнього рейтингу - Тамару Прошкуратову. "Зелені" і "лимонівці" плачуть гіркими слізьми. Тому що всі їхні подвиги меркнуть на тлі того, як наша переможниця прикувала себе наручниками до лікарняного ліжка губернатора Закарпаття Івана Різака. А також - чого, власне, і бажала, - прикувала до себе увагу громадськості та преси. І... стала заручницею цієї історії. Адже тепер навряд чи знайдеться людина, що згадає про Прошкуратову що-небудь, крім комічного інциденту за участю наручників, Омона і Шуфрича.
Загалом, ми з вами бачимо, що всім нашим героїням можна із упевненістю поставити діагноз - ЖІНКА.
Ех, добре б, щоб хоч раз у році всім представникам сильної половини людства в політиці можна було поставити діагноз - ЧОЛОВІК.
Зі святом, дорогі жінки! І не слухайте нікого, будьте собою!
Веста Гунченко
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас