Ford відкликає 100 тис. пікапів F-серії (доповнено) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford відкликає 100 тис. пікапів F-серії (доповнено)

79
Американський автовиробник Ford Motor Co. відкликає з ринку США та Канади близько 100 тис. пікапів F-серії.
Дане рішення було ухвалено в зв'язку з невідповідністю конструкції сидіння водія федеральним стандартам.
Більше 87 тис. автомобілів підлягають відкликанню з ринку США і 14 тис. - з ринку Канади, передає Associated Press з посиланням на заяву представників Ford Motor.
Це вже не перший випадок відкликання компанією автомобілів з початку року. Так, 29 лютого ц.р. концерн заявив про повторне відкликання 4,6 млн автомобілів. Ford вже ремонтував ці машини через несправності в системі круїз-контролю. Як виявилося, вони знов потребують серйозного ремонту.
27 лютого Ford повідомив про відкликання 470 тис. автомобілів Mustang, вироблених у період 2005-2008 рр., для регулювання систем безпеки. В результаті внутрішнього тестування Ford було виявлено, що при спрацьовуванні подушок безпеки на передньому пасажирському сидінні не пристебнуті пасажири можуть отримати травми.
Компанія Ford є другим за обсягами виробником автомобілів у Сполучених Штатах, поступаючись лише General Motors. У Європі Ford здійснює виробництво, продаж та обслуговування автомобілів на ринках 47 країн. До європейського відділення американської компанії входять Ford Motor Credit, підрозділ Ford по обслуговуванню покупців і 22 виробничих підприємства, включаючи спільні підприємства.
Чисті збитки Ford Motor Co. у 2007 р. скоротилися до 2,67 млрд дол., що на 79% менше порівняно з показником 2006 р. Виручка компанії в минулому році зросла на 8,6%, досягнувши показника 173,9 млрд дол.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас