З 12 березня Київ може залишитись без маршруток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 12 березня Київ може залишитись без маршруток

Казна та Політика
1146
На наступному тижні, 12 березня, приватні перевізники припинять обслуговування пасажирських маршруток у Києві. Це відбудеться, якщо київська влада в терміновому порядку не задовольнить вимоги столичних перевізників некомунальної форми власності. Про це під час прес-конференції заявив голова організації роботодавців-перевізників "Столиця" Валерій Липецький.
Липецький відзначив, що за чотири місяці, протягом яких перевізники намагаються налагодити діалог із владою, список вимог щодо підтримки розвитку пасажирського транспорту столиці значно збільшився. Однак, головними залишаються підвищення тарифів і припинення переділу транспортного ринку на користь зацікавлених осіб, що перебувають при владі. Найбільше обурення перевізників, за словами В.Липецького, викликає підтримка за рахунок міського бюджету "Київпастрансу".
Так, реальна вартість перевезення пасажирів на транспорті "Київпастрансу" становить не 50 коп, а 2 грн 50 коп., тобто 2 грн "Київпастрансу" доплачують як дотації з міськбюджету. У той же час, приватних перевізників змушують працювати за давно застарілими тарифами.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас