Найбагатша людина живе в найнепримітнішому будинку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбагатша людина живе в найнепримітнішому будинку

744
У кожного свій смак - найбагатші люди планети можуть дозволити собі замки на власних островах, горезвісні золоті унітази і мозаїки з дорогоцінних каменів.
Проте, найбагатша людина планети за версією журналу "Форбс" 77-річний Уоррен Баффетт, статки якого оцінено в 62 мільярда доларів, живе на ранчо Омаха, яке вражає своєю скромністю, в штаті Небраска.
Стандартний для середнього американця п’ятикімнатний будинок без архітектурних надмірностей, що Баффетт придбав в 1958 році за 31,5 тисячі доларів, практично не зазнав змін.
Будинок найбагатшої людини у світі не обгороджений парканом, і торік його навіть спробував пограбувати злочинець-невдаха, що задумав налякати мешканців ранчо макетом рушниці. Однак непрофесійний грабіжник зустрів гідну відсіч із боку професійної охорони.
Зовсім інша справа - індійський сталеливарний магнат Лакшмі Міттал, схоже, що суперничає в розкоші з індійськими махараджами. Бізнесмен зі статками 45 мільярдів доларів, який стоїть на четвертому місці в списку багатіїв, віддав за свій палац у лондонському Кенсінгтоні 128 мільйонів доларів. У будинку 12 спалень, критий басейн, турецька лазня і гараж на 20 автомобілів.
Палац примітний тим, що оброблений білим мармуром, привезеним з каменоломень, що поставляли точно такий же матеріал для знаменитого мавзолею Тадж-Махал в Агрі.
Постарався не відстати від індуса ізраїльський магнат Лев Левієв, що займається огранюванням алмазів, який покрив золотом басейн у своєму будинку в Хемпстеді, розташованому по-сусідству з будинками Рінго Старра і Моріса Гібба.
Зате "акула" ринку нерухомості Дональд Трамп живе вище за всіх. Він піднімається над Манхеттеном у своїх апартаментах в однойменному хмарочосі, у якому розташований офіс його ж компанії. Мільярдер не скований у площах - його дворічному синові відведений власний поверх, а інтер'єр усього житла виконаний у стилі Луї Чотирнадцятого.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас