Представники 20 підприємств Запорізької області заявляють про рейдерські атаки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представники 20 підприємств Запорізької області заявляють про рейдерські атаки

Кримінал
249
До представників обласної робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню і захопленню підприємств звернулися 20 підприємств із заявами про рейдерські атаки, повідомив перший заступник голови Запорізької області Олександр Бережной на нараді робочої групи в четвер.
Він уточнив, що, зокрема, заяви надійшли від ЗАТ "Запоріжкнига", ЗАТ "Промбудпроект", причалу № 7 Запорізької обласної організації "Українське товариство мисливців і рибалок", Бердянського державного заводу "Скловолокно", ЗАТ "Ресма".
На попередньому засіданні робочої групи обговорювалася подібна ситуація, що склалася на дев'ятьох підприємствах різних форм власності.
"Схеми рейдерських атак побудовані на використанні різних способів захоплення підприємств. Прийшов час дати їм об'єктивну правову оцінку, опираючись на норми законодавства", - сказав О.Бережной.
Матеріали, якими володіє робоча група, будуть спрямовані в правоохоронні органи. Робоча група залишає за собою право контролювати перебіг судових розглядів цих справ
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас