Укрпромбанк увійшов у трійку лідерів за депозитами та кредитами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпромбанк увійшов у трійку лідерів за депозитами та кредитами

Кредит&Депозит
610
У березневому номері журнал «Личный счет» опублікував чергові рейтинги банківських послуг для фізичних осіб. Укрпромбанк увійшов у трійку лідерів за наступними послугами: «Найвигідніший депозит у доларах США на рік», «Найдешевший кредит на автомобілі у доларах США», «Найвигідніший кредит на землю у доларах США».
Депозити у доларах США на рік Укрпромбанк приймає за ставкою 12% річних, мінімальна сума вкладу 100 доларів США. Кредити на землю у доларах США Банк пропонує під 12% річних, мінімальний аванс – 10% (за наявності додаткової застави – 0%), максимальний строк кредитування – 31 рік. Кредит у доларах США на авто Укрпромбанк надає під 8,5% річних, мінімальний аванс – від 0%, максимальний строк кредитування – від 3 до 7 років.
На сьогоднішній день депозитна програма Укрпромбанку для фізичних осіб складається з 8 видів вкладів. Ставки за депозитами в Укрпромбанку становлять до 17% річних у гривнях, до 12,1% річних у доларах США, до 9,7% річних у євро. Мінімальна сума вкладу становить 500 гривень, 100 доларів США, 100 євро.
Програми кредитування, що розроблені Укрпромбанком, дають можливість клієнтам придбати нерухомість, авто, землю, водний транспорт, а також робити ремонт та купувати інші товари та послуги, що необхідні для життя. Кредити надаються у гривнях, доларах США та євро. Максимальний строк кредитування – 31 рік.
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас