Так боротися з утомою повинен кожен — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Так боротися з утомою повинен кожен

1335
Поступово знижуйте вживання кофеїну, тому що він впливає на гормони, що регулюють рівень цукру в крові. Інакше вам знадобиться усе більше і більше кофеїну, щоб відчути себе енергійнішим, але вистачати його буде усе менше і менше. Також він не дає організму успішно приймати поживні речовини.
Їжте більше зернових - наприклад, несолодкі мюслі на сніданок. Завдяки їм енергія буде вироблятися повільно і постійно.
Пийте багато води; газована мінеральна вода допомагає зберегти кальцій в організмі, тому вона корисніша для кісток, ніж негазована вода.
Не чекайте, поки ви будете падати від голоду, перш ніж поїсти. Інакше ви наберете більше калорій, ніж потрібно, і будете почувати себе в'яло.
Їжте продукти, багаті ко-ензимами Q10: яловичину, жирну рибу, арахіс і шпинат. Дієтологи часто рекомендують ці продукти пацієнтам, яким потрібно набратися енергії.
Їжте білки під час кожного прийому їжі. Вони допомагають сповільнити процес травлення та одержати енергію, що повільно виробляється.
Додайте в дієту більше клітковини. Запор збільшує утому. Клітковина також дає стабільний підйом цукру в крові. Фрукти замість шоколадного батончика - найправильніший спосіб збільшити кількість клітковини.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас