Уряд України в середу розгляне питання приватизації 6 обленерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд України в середу розгляне питання приватизації 6 обленерго

Фондовий ринок
135
Уряд України на засіданні в середу, 5 березня, планує розглянути питання щодо приватизації шести обленерго, а також низки об'єктів разом із земельними ділянками, на яких вони розташовані.
Відповідно до порядку денного засідання, розміщеного на веб-сайті Кабінету міністрів, уряд має намір погодити уточнені плани розміщення 26,98% акцій ВАТ "Львівобленерго", 25,01% "Одесаобленерго", 25,02% "Прикарпаттяобленерго" і по 25%+1 акція "Чернігів-", "Полтава-" і "Сумиобленерго".
Кабмін також має намір затвердити умови продажу акцій ВАТ "Науково-промисловий комплекс "Київський завод автоматики імені Г.І.Петровського", ВАТ "Київський мотоциклетний завод", ВАТ "Завод "Маяк", ВАТ "Київський завод реле та автоматики" разом із земельними ділянками.
Крім того, до порядку денного засідання включений розгляд законопроектів про загальнодержавну цільову програму поводження з радіоактивними відходами і про довірче керування фінансовими активами, проекти указів президента щодо фінансових питань, постанов і розпоряджень уряду.
У цілому до порядку денного внесено 61 питання
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас