Долар до євро торгується у вівторок на рівні, близькому до рекордного мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар до євро торгується у вівторок на рівні, близькому до рекордного мінімуму

Валюта
356
Долар США до євро торгується у вівторок на рівні, близькому до рекордного мінімуму, на зрослих очікуваннях зниження базової процентної ставки Федеральною резервною системою (ФРС) на 0,75 процентного пункту, повідомило агентство Bloomberg.
Відповідно до котирувань ф'ючерсів на розмір ставки, імовірність її скорочення до 2,25% річних з поточного рівня 3% річних на березневому засіданні оцінюється інвесторами в 76%. Ще тиждень тому учасники ринку не прогнозували такого істотного зменшення вартості кредитів.
"Не потрібно боротися зі слабістю американської валюти", - говориться в дослідженні аналітиків UBS. Статистика економіки США, що буде опублікована на поточному тижні, "стане черговим сигналом сповзання американської економіки в рецесію", відзначають експерти.
Вартість долара до 14:53 у вівторок склала $1,5210 у порівнянні з $1,5204 на закриття ринку в понеділок. Під час торгів у перший робочий день березня курс долара падав до нового мінімуму за всю історію існування євро - $1,5275.
Курс американської валюти щодо ієни опустився до 103 ієн за долар у порівнянні з 103,49 ієни напередодні. Вартість долара до японської ієни падає вже шостий день підряд.
Доларовий індекс, що торгується на ICE Futures і відслідковує курс долара до основних шести валют, становить 4 березня 73,58 пункту в порівнянні з рекордним мінімумом 73,354 пункту в понеділок.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас