У БЮТ упевнені, що безлад в харківських ощадкасах - справа рук спекулянтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У БЮТ упевнені, що безлад в харківських ощадкасах - справа рук спекулянтів

230
Народний депутат України (фракція БЮТ) Олександр Фельдман заявляє про існування спекулятивного бізнесу навколо виплат компенсацій за вкладами Ощадбанку в Харкові.
Як повідомили у прес-службі депутата, до О.Фельдмана звернулися кілька харків`ян, які зіштовхнулися з такими спекуляціями.
"Під час роботи із заявами було з`ясовано, що серед харківських нотаріусів стала поширеною практика видачі доручення на отримання компенсацій для людей, які самі не можуть стояти в чергах, - інвалідів, немічних, людей похилого віку. Ціна доручення - 200 грн. О.Фельдман вважає за аморальне таку практику і звертається до харків`ян, які стикаються подібними явищами, - звертатися в його депутатську приймальню за юридичну допомогу", - зазначає, зокрема, прес-служба депутата.
Крім того, в повідомленні стверджується, що в Харкові почав активно розвиватися добре організований бізнес зі спекуляції талонами на реєстрацію при отриманні вкладів, і що вартість такого талона в центральних районах Харкова становить 10 грн., у робочих районах - 50 грн.
"О.Фельдман вважає, що більшість труднощів з отриманням грошових компенсацій носять добре організований характер. Мета організаторів цього аморального бізнесу і плутанини біля ощадкас - дискредитація уряду Юлії Тимошенко", - заявляє у зв`язку з цим прес-служба депутата.
При цьому в повідомленні стверджується, що деякі харків`яни зазначають, що в чергах в ощадкаси "працюють спеціальні бригади агітаторів, які поширюють недостовірну інформацію про політику виплати вклади і чутки про нібито "швидкі затримки з виплатою зарплат і пенсій, які будуть через те, що уряд Ю.Тимошенко взявся за виплати по вкладах".
У зв`язку з вищевикладеним, О.Фельдман готує відповідні звернення в Міністерство праці і соціальної політики, а також депутатські запити в правоохоронні органи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас