Американські банки шахраюють з тарифами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські банки шахраюють з тарифами

Валюта
166
Багато американських банків ігнорують федеральні норми, що вимагають інформування клієнтів про тарифи з обслуговування рахунків.
Про це свідчать дані доповіді Державного контрольного управління (The Government Accountability Office), повідомляє UPI.
Доповідь складена за результатами обстеження, що проводилося співробітниками під прикриттям. Виявилося, що 20% з 184 обстежених банків не надають клієнтам список тарифів і процентних ставок по внесках, а половина з 154 фінансових установ не повідомляють такі відомості на своїх Web-сайтах.
Директор центру Відповідальне кредитування Ерік Хальперін заявив, що банки перетворили плату за перевищення ліміту негативного сальдо та інші платежі за обслуговування рахунків у джерела своїх доходів.
Один з методів полягає в тому, щоб покривати операції по дебетових картках, коли в клієнта немає грошей на рахунку, а потім стягувати плату за обслуговування. “Більшість людей вважають, що вести операції з дебетовою карткою безпечніше, тому що на відміну від кредитної картки ви не можете витратити гроші, яких у вас нема, - говорить Хальперін. - Насправді ж банки все перевернули з ніг на голову і перетворюють дебетові картки в кредитні з астрономічними процентними ставками”.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас