У банку "Контракт" підвищена ставка на внески з правом поповнення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У банку "Контракт" підвищена ставка на внески з правом поповнення

Кредит&Депозит
383
Донедавна максимальна процентна ставка по депозитах у банку "Контракт" нараховувалася тільки по внесках без права поповнення. З 20 лютого 2008 р. клієнт має право поповнювати внески з максимальною процентною ставкою. Ця послуга введена для всіх строкових вкладів на суму понад 25 тис. грн., з будь-якою схемою виплати відсотків (щомісяця, наприкінці терміну і з капіталізацією).
Хоча прибутковість депозитів в Україні останнім часом трохи знизилася, у зв'язку з інфляційними процесами 2007 - початку 2008 р., однак позиції депозитних внесків, у порівнянні з більшістю популярних об'єктів вкладення коштів приватними особами, не тільки не ослабли, але навіть зміцнилися. Більшість ПІФів продемонстрували в січні і першій половині лютого негативну прибутковість. Золото хоч і росте в ціні, але є не дуже-то зручним інструментом інвестування, через велику різницю між банківськими курсами купівлі та продажу злитків. Ринок житла перебуває в стагнації.
Тому депозитні внески як і раніше залишаються надійними засобами збереження коштів від інфляції, а при певних коливаннях валютних курсів і способом одержання значного прибутку. Не кажучи вже про те, що депозити можуть слугувати зручною заставою при одержанні кредитів у випадку виникнення в клієнта необхідності в додаткових коштах
За матеріалами:
Контракт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас