Автомобільні кредити не подешевшають навіть після вступу до СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобільні кредити не подешевшають навіть після вступу до СОТ

378
Охочим придбати автомобіль у кредит не варто чекати зменшення відсоткових ставок. Експерти відзначають, що навіть після остаточного вступу України до Світової Організації Торгівлі, вартість автомобільних кредитів залишиться досить висока.
"Членство України у СОТ докорінно ніяк не вплине на відсоткові ставки по автомобільних кредитах. Ситуація на ринку роздрібного автомобільного кредитування буде розвиватися відповідно до загальних тенденцій 2007 року - буде спостерігатися поступове зменшення відсоткових ставок", - вважає начальник управління кредитних продуктів роздрібного банкінгу Укргазбанку Дмитро Замотаєв.
На думку експерта, не варто чекати здешевлення автомобільних кредитів і від напливу в Україну іноземних банків. "Присутність на українському ринку іноземних банків, як показує практика, не веде до прирівнювання відсоткових ставок по кредитах до загальноєвропейських", - цитує Замотаєва прес-служба Асоціації українських банків.
Все-таки спосіб зробити автомобільний кредит трохи дешевшим є. За словами аналітика, для цього необхідно взяти автомобільний кредит у гривні. Автомобільний кредит у національній валюті дозволяє клієнтові заощадити на послугах банку з обміну валютного кредиту, а також не переживати за істотну зміну курсу іноземної валюти, у якій оформлений автомобільний кредит, до гривні, у якій клієнт одержує заробітну плату
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас