2008 рік буде сприятливим для українських інвестфондів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

2008 рік буде сприятливим для українських інвестфондів

Фондовий ринок
321
"2008 рік стане сприятливим для активізації роботи інститутів спільного інвестування (ІСІ)", - упевнений керуючий директор групи компаній "Тройка Діалог" Павло Теплухін.
За його словами, високі темпи інфляції змушуватимуть людей шукати нові джерела не лише заощаджень, а й накопичення грошей. Водночас, ставки за банківськими депозитами вже не задовольняють потреб населення, адже дають невеликий доход, якщо із зароблених відсотків відняти інфляцію за рік. Водночас, макроекономічне підесення стимулюватиме зростання фондового ринку та прибутків підприємства.
Зважаючи на це, "Тройка Діалог Україна", яка входить до міжнародної групи "Тройка Діалог", планує до кінця року представити в Україні всі послуги, які зараз пропонує група "Тройка Діалог".
Пан Теплухін також повідомив, що до початку літа компанія планує створити відкриті пайові фонди акцій та облігацій, на початку осені - фонд змішаних інвестицій. А вже після їхнього запуску – VIP-фонди, які займатимуться індивідуальним обслуговуванням клієнтів. Для управління фондами буде набиратися з місцевих кадрів власний штат аналітиків.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас