Укрпромбанк пропонує вклад "Депозитна лінія з незнижуваним залишком" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпромбанк пропонує вклад "Депозитна лінія з незнижуваним залишком"

Кредит&Депозит
466
Депозитна програма Укрпромбанку для корпоративних клієнтів включає актуальний сьогодні на ринку фінансових послуг вклад "Депозитна лінія з незнижуваним залишком". Процентна ставка за даним вкладом встановлюється залежно від суми незнижуваного залишку та не змінюється при частковому поверненні або поповненні вкладу (за умови збереження незнижуваного залишку).
Вклад "Депозитна лінія з незнижуваним залишком" передбачає розміщення коштів на строк від 3 місяців у гривнях, доларах США або євро. Процентні ставки за вкладом "Депозитна лінія з незнижуваним залишком" становлять до 12,0% річних у гривнях, до 6,0% річних у доларах США, до 5,0% річних в євро. Зміна суми вкладу не вимагає оформлення додаткового договору.
Крім вкладу "Депозитна лінія з незнижуваним залишком", Укрпромбанк пропонує суб'єктам господарювання наступні види вкладів: строковий вклад (строк вкладу від 1 місяця), вклад з авансовою виплатою процентів, вклад з капіталізацією процентів, вклад «Бізнес» з підвищеними процентними ставками, вклад "Заохочувальній" (процентна ставка зростає залежно від суми та строку вкладу).
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас