Завтра Кабмін розгляне подолання корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завтра Кабмін розгляне подолання корупції

Казна та Політика
104
Кабінет Міністрів завтра на своєму засіданні розгляне питання щодо подолання корупції. Про це сказано у порядку денному, розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.
Зокрема, Кабмін заслуховуватиме міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, міністра юстиції Миколу Оніщука, міністра праці і соціальної політики Людмилу Денисову, міністра фінансів Віктора Пинзеника, міністра транспорту і зв’язку Йосипа Вінського, міністра аграрної політики Юрія Мельника про стан підготовки пропозицій, спрямованих на подолання корупції.
Також Кабмін розгляне внесення змін до законодавства для вдосконалення процедури банкрутства і законопроекту про ринок землі.
Крім того, Кабмін має намір затвердити концепцію загальнодержавної національно-культурної програми дослідження Голодомору 1932-1933 років в Україні та увічнення пам’яті його жертв на період до 2012 року.
Уряд також розгляне питання підготовки законопроекту про державний герб.
Крім того, Кабмін має намір затвердити план заходів щодо проведення додаткової імунізації населення проти кору і краснухи на 2008 рік.
Уряд також планує заслухати інформацію про проведення перевірки фінансово-господарської діяльності компанії "Укртелеком" за 2006-2007 роки, затвердити фінансовий план "Укрпошти" на 2008 рік, затвердити уточнений план розміщення акцій компанії "Турбоатом" (Харків).
Також уряд збирається схвалити пріоритети діяльності деяких центральних органів виконавчої влади на 2008 рік і затвердити план заходів, спрямованих на реалізацію пріоритетів діяльності Кабміну в 2008 році.
Кабмін також має намір врегулювати держзакупівлю товарів і послуг для соціальної сфери.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас