Семенюк не виключає, що може опинитися за ґратами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк не виключає, що може опинитися за ґратами

Кримінал
146
Голова Фонду державного майна Валентина Семенюк не виключає, що може опинитися за ґратами.
За її словами, недоброзичливці їй загрожують тим, що вона буде сидіти. "Але я цього не боюся, хоча і не виключаю такого варіанта", - заявила Семенюк.
При цьому глава ФДМ впевнена, що її однопартієць Микола Рудьковський, що знаходиться під слідством за обвинуваченням у розтраті бюджетних коштів, не буде засуджений. "Справа Рудьковского", атаки на ФДМ - це вічний пошук відьом, злочинців. Побачите, пройде час, і йому скажуть – вибачите, ми помилилися", - сказала Семенюк.
"Я тільки говорю одне: слава Богу, що сьогодні не 1937 рік. Тому що і Рудьковський, і я, і Ніколаєнко, не маючи сьогодні політичного прикриття в парламенті, давно сиділи б у кутузці", - наводить слова Семенюк прес-служба СПУ.
"Я пережила багато акцій - і "Україна без Кучми", і "Повстань, Україно!"... і ті, з якими я тоді йшла плече до плеча, мене сьогодні обвинувачують. Коли Прем'єр-міністр Тимошенко без суду і слідства говорить про корупцію, то вона автоматично дає вказівки прокуратурі, слідчим - це команда "фас", і цей тиск на слідство", - сказала Семенюк.
"А що стосується Рудьковського... "Буде так само, як і зі справою Колесникова в 2005 році. Все це робиться для того, щоб опозиція багато не говорила, і спроби поставити на коліна", - заявила глава Фонду держмайна України.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас