Будівля General Motors в Нью-Йорку стане найдорожчим хмарочосом в світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівля General Motors в Нью-Йорку стане найдорожчим хмарочосом в світі

Нерухомість
194
Офісний будинок на розі Центрального парку в Нью-Йорку може бути проданий за рекордну суму, коли-небудь, заплачену за окремий будинок, - вона перевищить $3 млрд.
Покупець будинку корпорації General Motors на П'ятій авеню, 767 зможе розмістити на ньому свій логотип з 2010 року та стати в один ряд із власниками таких знакових споруд Нью-Йорка, як Chrysler Building, Citigroup Centre і Woolworth Building.
Зараз власником 50-поверхової вежі є магнат нерухомості Гаррі Маклоу. Угода з продажу хмарочоса належить до розряду екстрених, оскільки Маклоу необхідно терміново відшукати $7 млрд. на виплату прострочених боргів по семи інших будинках, придбаних ним у розпал буму на ринку нерухомості США.
Сам будинок General Motors було куплено магнатом в 2003 році за $1,4 млрд. З чуток, він уже одержав принаймні три пропозиції про придбання даного хмарочоса за суму, що перевищує $3 млрд.
Попередній рекорд із продажу офісного будинку в США належить 41-поверховій вежі на П'ятій авеню, 666. В 2006 році вона була продана за $1,8 млрд., пише NEWSru.com.
За матеріалами:
Собственник
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас