Інвесторам рекомендують позбуватися від доларів і купувати ієни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвесторам рекомендують позбуватися від доларів і купувати ієни

Валюта
324
Інвесторам рекомендується купувати ієни проти американського долара протягом найближчих тижнів через ситуацію на кредитних ринках, що обмежує застосування арбітражної стратегії "Carry trade", повідомляє 20 лютого агентство Bloomberg, посилаючись на доповідь аналітиків Lehman Brothers (LEH) і інтерв'ю з одним з його авторів.
Аналітики Lehman також рекомендують інвесторам продавати євро проти ієни і продаж канадського долара та британського фунта стерлінга проти кошика валют, що включає американський долар, швейцарський франк і ієну. Основною причиною для даних рекомендацій інвесторам Lehman Brothers вважає погіршення ситуації на американському фінансовому ринку, де іпотечна криза стала пусковим механізмом загального погіршення ситуації на кредитному ринку.
"Ми усе ще думаємо, що високі ризики усе ще будуть існувати якийсь час", - вважає Девід Мозіна, старший валютний експерт Lehman Brothers. Різні індикатори кредитних ризиків у моделі Lehman вказують на скорочення обсягів "сarry trade" у парі ієна-долар. При цьому, на думку Мозіни, ієна зміцниться до 100 ієн за долар ще до кінця II кварталу
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас