ОПЗ повертається в держвласність при невиконанні зобов'язань інвестором — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ОПЗ повертається в держвласність при невиконанні зобов'язань інвестором

Фондовий ринок
157
У разі невиконання умов конкурсу з продажу 99,52% акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" Фонд державного майна має право припинити зобов'язання за угодою купівлі-продажу згідно із 651 статтею Цивільного кодексу з подальшим поверненням пакету акцій в держвласність.
Про це йдеться в умовах конкурсу, оголошеного сьогодні.
Угода купівлі-продажу зберігає свою дію до повного виконання всіх зобов'язань за нею. Власникові підприємства забороняється п'ять років голосувати на зборах акціонерів з питань зміни статутного фонду або номіналу акцій, перетворення в інші товариства. Покупець не повинен продавати майно підприємства п'ять років без попереднього узгодження з Фондом держмайна.
Для участі в конкурсі необхідно заплатити 300 млн грн застави. Прийом документів від учасників закінчується за сім днів до його проведення. У конкурсі можуть брати участь компанії, що працюють прибутково як мінімум останні три роки. Офшорні компанії до торгів не допускаються. Не можуть взяти участь в конкурсі і фірми, що не надали інформацію, хто контролюватиме підприємство у разі їхньої перемоги. Конкурс відбудеться 6 травня 2008 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас