Суд вирішив, що Луценко не завдавав збитків державі на 1,5 мільярда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд вирішив, що Луценко не завдавав збитків державі на 1,5 мільярда

Казна та Політика
246
Сьогодні Апеляційний суд міста Києва виніс рішення про визнання недостовірною інформації про "завдання збитків державі в розмірі більш ніж 1,5 мільярда гривень Міністерством внутрішніх справ України за час управління відомством Луценком". Про це повідомили в прес-службі "Народної самооборони".
У прес-службі нагадують, що дані про нібито завдання збитків державі в розмірі більш ніж 1,5 мільярда гривень із боку МВС були оприлюднені 14 червня 2007 року в прямому ефірі "5 каналу" на спільній прес-конференції КРУ і МВС представниками цих відомств Д.Олійником і В.Сусловим з посиланням на результати перевірки діяльності МВС в 2005-2006 роках.
21 вересня 2007 року Печерський районний суд м. Києва визнав цю інформацію недостовірною. У відповідь КРУ і МВС подали апеляційні скарги на рішення Печерського суду.
Відповідно до повідомлення прес-служби, 18 лютого 2008 року скарги голів КРУ і МВС були розглянуті Апеляційним судом України і залишені без задоволення. Відповідно, відзначають у прес-службі, рішення Печерського районного суду Києва залишено без змін.
"Тепер, за рішенням Апеляційного суду України, КРУ і МВС в особі Д.Олійника і В.Суслова зобов'язані спростувати оприлюднену раніше інформацію протягом місяця. Спростування повинне бути оприлюднене на "5 каналі", - говориться в повідомленні.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас