Суд відновив банкрутство Південного ГЗК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд відновив банкрутство Південного ГЗК

Казна та Політика
189
Господарський суд Дніпропетровської області відновив процедуру банкрутства Південного гірничо-збагачувального комбінату (Дніпропетровська область).
Про це Українським Новинам повідомив представник суду.
Він додав, що відновлено процедуру банкрутства, яку було припинено внаслідок мирової угоди, укладеної наприкінці 2006 року.
Рішення про поновлення банкрутства суд прийняв 29 січня.
Арбітражним управляючим призначено Ігоря Завертайного.
Юридичний відділ Південного ГЗК відмовився коментувати інформацію щодо поновлення банкрутства.
Як повідомляло агентство, господарський суд Дніпропетровської області в лютому 2006 року ввів процедуру розпорядження майном Південного ГЗК й призначив розпорядником Ігоря Завертайного.
Банкрутство Південного ГЗК було почато в лютому 2006 року за позовом дніпропетровського інституту механізації праці в чорній металургії, підконтрольного дніпропетровським компаніям "Славутич-Капітал" й "Приват-Стік-Сервіс".
Наприкінці листопада 2006 року затвердив мирову угоду між комбінатом і його кредиторами, згідно з якою Південний ГЗК зобов'язався погасити близько 400 млн. гривень кредиторської заборгованості.
Згідно з мировою угодою, розрахунки із кредиторами Південного ГЗК повинні початися не пізніше, ніж у листопаді 2008 року, а розрахуватися з усіма кредиторами комбінат повинен протягом 4 років з моменту першого платежу.
Загальна заборгованість Південного ГЗК перед кредиторами, затверджена судом, становить 447 млн. гривень, однак комітет кредиторів комбінату простив йому 10% боргів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас