Господарка підпільного "обмінника" на очах міліції намагалась з'їсти долари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Господарка підпільного "обмінника" на очах міліції намагалась з'їсти долари

Кримінал
440
У Криму господарка нелегального пункту обміну валют до останнього відбивалася від податківців, намагаючись з'їсти речові докази нелегального бізнесу.
Як повідомляє прес-служба управління податкової міліції Державної податкової адміністрації в Криму, курйозний випадок відбувся в Красноперекопську.
Під час перевірки пункту обміну валют, розміщеного в недобудованому приміщенні на території Центрального ринку міста, співробітники податкової міліції встановили, що обмінник діяв нелегально.
Без необхідних дозвільних документів жителька Красноперекопська здійснювала обмін валют і реалізацію карток поповнення рахунку для мобільних телефонів.
При спробі співробітників податкової міліції ввійти в приміщення для перевірки, дама спочатку забарикадувалася в ньому. І тільки перспектива застосування "болгарки" для розкриття дверей, змусила валютчицю впустити податківців.
Крім цього, співробітники податкової міліції припинили спробу з'їсти запропоновані для обміну доларові купюри та винести рюкзак, набитий різною валютою і картками поповнення рахунку.
Податківці вилучили 51 тисячу рублів РФ, більше 63 тисяч гривень, 300 доларів США, 155 євро і стартові пакети та картки поповнення рахунку на суму близько 8 тисяч гривень. Всі вилучені товарно-матеріальні цінності оцінюються приблизно в 84 тисячі гривень.
Матеріали за даним фактом готуються до передачі в суд.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас