У БЮТ кажуть, що голосували за держзакупівлі помилково — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У БЮТ кажуть, що голосували за держзакупівлі помилково

Казна та Політика
220
Народний депутат від фракції БЮТ Володимир Яворівський заявляє, що фракція БЮТ проголосувала за закон про держзакупівлі помилково. Про це він заявив в інтерв'ю "Україні молодий".
"Через те, що робилося у Верховній Раді вранці, ми всі були переконані, що в той день сесія вже не відкриється. У мене особисто після обіду були заплановані справи - участь у творчому вечорі, відкриття після ремонту художньої кав'ярні тощо", - відзначив Яворівський.
Зокрема, він відзначає, що дозволив проголосувати своєю карткою, тому що не міг бути присутнім.
Крім того, Яворівський заявляє про те, що фракція БЮТ проголосувала за закон про держзакупівлі через те, що не встигла погодити голосування з НУНС.
"Врахуйте, що початок роботи був несподіваним для всіх, тому ми (фракція БЮТ) просто фізично не встигли погодити голосування з "Нашою Україною"! Їх, мабуть, хтось попередив, що не потрібно підтримувати закон про держзакупівлі, а нас - не встигли. Це суто технічна непогодженість, і не потрібно, як дехто, шукати за нею якесь переформатування коаліції, "співробітництво" БЮТ з "Регіонами" тощо. Цього немає!", - відзначив він.
"Зрештою, законопроект проголосований тільки в першому читанні. Якщо до другого читання в нього не будуть внесені радикальні поправки, жодного голосу БЮТ за даний закон віддано не буде, і ми його успішно "утопимо", - додав депутат.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас