Киянин отримав 7 млн. гривень кредиту під "липові" документи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянин отримав 7 млн. гривень кредиту під "липові" документи

Кримінал
278
Співробітники податкової міліції Полтавщини викрили 39-річного жителя міста Києва, що незаконно одержав кредит на суму сім мільйонів гривень. Про це повідомили в прес-службі ДПА України.
Відповідно до повідомлення, зловмисник торік звернувся в кременчуцьку філію одного з банків з метою одержання багатомільйонного кредиту. Обґрунтовуючи перед банківськими працівниками платоспроможність підприємства, він надав професійно виготовлені "липові" документи про наявність на його балансі значних майнових активів у вигляді різних нафтопродуктів загальною вартістю понад 15 мільйонів гривень, які, нібито, зберігаються в орендованих терміналах нафтобази одного з місцевих акціонерних товариств на території сусідньої області. У такий спосіб киянин незаконно заволодів кредитом на суму 7 мільйонів гривень.
За фактами щодо зловмисника порушено низку кримінальних справ. З метою відшкодування завданих збитків накладений арешт на нерухомість, виробничі потужності та інше приналежне йому майно на загальну суму понад 4,4 мільйонів гривень.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас