За прострочену шоколадку Wispa запропонували 2500 фунтів стерлінгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За прострочену шоколадку Wispa запропонували 2500 фунтів стерлінгів

Фондовий ринок
169
Інтернет-аукціон, на якому напередодні за 2,5 тисячі фунтів стерлінгів була продана прострочена шоколадка Wispa, визнаний недійсним.
Сімнадцятилітня Ребекка Уеллс із англійського містечка Строк-он-Трент (графство Стаффордшир) знайшла в себе за диваном і виставила на аукціон eBay шоколадний батончик, термін придатності якого минув 28 квітня 2004 року. Однак по завершенні торгів організатори виявили, що максимальна пропозиція ціни виявилася недійсною.
"Людина, що запропонувала 2,5 тисячі фунтів стерлінгів, або просто пожартувала, або в неї не вистачило коштів на кредитній картці", - заявили представники eBay.
Підсумки аукціону перевершили всі очікування. Навіть глава фан-клубу Wispa Пітер Боннер оцінював раритет лише в 50 фунтів стерлінгів.
"В аукціоні, швидше за все, брали участь ті, хто хотів роздобути сувенір зі свого дитинства", - сказав Боннер.
Тепер власниця простроченої шоколадки сподівається, що eBay або проведе повторний аукціон, або віддасть шоколадку тому, хто виявився на другому місці, запропонувавши за неї трохи більше однієї тисячі фунтів стерлінгів.
"Спочатку я хотіла з'їсти шоколадку, але тому що я все одно думала, що можна було б виставити на інтернет-аукціон, вирішила, що Wispa цілком підійде", - зізналася Уеллс, додавши, що виручені кошти вона збиралася пожертвувати організації, що займається вивченням хвороб легенів.
Найбільший британський виробник шоколаду, компанія Cadbury, припинила випуск Wispa в 2007 році через зниження продажів.
Однак у жовтні 2007 року компанія ненадовго відновила виробництво після того, як тисячі шанувальників шоколадки розгорнули в інтернеті масштабну кампанію на її захист.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас