Фальшиві картки для поповнення рахунку! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фальшиві картки для поповнення рахунку!

Кримінал
772
У Запоріжжі затримані шахраї, що збували оптові партії підроблених скретч-карт.
Як повідомили в Центрі громадських зв'язків УМВС України в Запорізькій області, 5 жителів Донецька, що реалізували картки поповнення рахунку для мобільного зв'язку без коду на суму понад 300 тис. грн., були затримані співробітниками Орджонікідзевського РВВС м. Запоріжжя.
"Установлено, що група працювала протягом двох місяців на території Дніпропетровської і Запорізької областей. Оптових покупців зловмисники знаходили через Інтернет і пропонували їм картки поповнення рахунку дешевше, ніж оператор мобільного зв'язку, торговельну марку якого вони незаконно використовували.
Перша партія підроблених скретч-карт на суму 110 тис. грн. була продана в Дніпропетровську, друга - на суму 175 тис. грн. - у Запорізькій області, при реалізації третьої на території Запоріжжя шахраї були затримані", - повідомили в ЦОС.
На даний момент дії зловмисників кваліфіковані як шахрайство в особливо великих розмірах - злочин, передбачений ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України і покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 12 років з конфіскацією майна.
Двоє організаторів злочинної групи перебувають під вартою, із трьох узята підписка про невиїзд. Порушено кримінальну справу. Ведеться слідство.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас