Махінації з іпотекою в Британії виходять з-під контролю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Махінації з іпотекою в Британії виходять з-під контролю

Кредит&Депозит
212
"Епідемія" махінацій з іпотечними позиками на нове житло привела в Британії до хвилі вилучень житла за борги та суворих заходів з боку регуляторів.
Ініціативи, що вживаються у відповідь на побоювання кредиторів із приводу іпотечних махінацій, або вже запущені, або будуть запущені найближчим часом Радою іпотечних кредиторів, Управлінням фінансових послуг, Королівським інститутом оцінювачів і поліцією. Заходи спрямовані на відновлення впевненості на ринку нерухомості в період побоювань кредиторів, що їм загрожують збитки через іпотечні позики, отримані шахрайськими шляхами. Рада іпотечних кредиторів у п'ятницю заявила, що такі позики збільшать хвилю вилучень житла за борги, що досягло восьмирічного рекорду: торік було вилучено 27,1 тисяч одиниць житла в порівнянні з 22,4 тисяч в 2006 році.
Є також підозри, що будівельники багатоквартирних будинків вступають у змову з інвесторами та завищують ціни. Коли позичальник одержує іпотечний кредит, шахрай кладе в кишеню різницю між розміром позики та реальною вартості квартири. У деяких випадках вони потім зникають, залишаючи недоїмки по іпотеці. Кредитори потім вилучають нерухомість і часто змушені продавати її зі знижкою 40%. Цей вид шахрайства дуже розповсюджений.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас