ІА "Українські новини" ввійшло до складу U.A. Inter Mediа Group — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ІА "Українські новини" ввійшло до складу U.A. Inter Mediа Group

Фондовий ринок
181
Інформаційне агентство "Українські Новини" увійшло до складу найбільшої в Україні медіа-групи U.A. Inter Mediа Group у результаті придбання ТОВ "Український медіа-проект" (100% дочірня компанія U.A. Inter Mediа Group Limited) 99% статутного капіталу "Українських Новин" і 1% U.A. Inter Mediа Group Limited безпосередньо.
Зазначене приєднання стало можливим після викупу 50% статутного капіталу ТОВ Інформаційне агентство "Українські Новини" у Володимира Грановськи, - повідомила FINANCE.UA прес-служба телеканалу "Інтер".
Компанія U.A. Inter Mediа Group Ltd., власником якої є Валерій Хорошковський, опосередковано володіє 61% акцій АТЗТ "Українська незалежна ТВ-корпорація" (телеканал "Інтер"), 90% ТОВ "Кино-ТВ" (телеканал "Ентер Фільм"), 90 % ТОВ "Музика-ТВ" (телеканал "Ентер Музика"), 60 % ТОВ "Телевізійна служба інформації" (телеканал "НТН"), 100% телевізійних каналів К1, К2, "Мегаспорт", а також іншими медіа-активами в Україні і за кордоном
Інформаційне агентство "Українські Новини" працює на інформаційному ринку України з 1993 року та упевнено займає лідируючу позицію серед основних постачальників ділової і політичної інформації про Україну. Щодня інформацію агентства використовують більше 10 тисяч споживачів. Почавши з одного випуску новин на день, на даний момент агентство випускає лінійку з 27 інформаційних і аналітичних продуктів на російській, українській і англійській мовах.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас