Друга річниця Еліта-Центр: обдурені вкладники почали голодування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Друга річниця Еліта-Центр: обдурені вкладники почали голодування

Нерухомість
197
Сьогодні, 4 лютого, о 10:00 ранку десять чоловік, що постраждали в результаті афери навколо Еліта-Центр, почали безстрокове голодування під стінами Секретаріату Президента.
За інформацією громадської організації Центр правозахисту, люди, що голодують, розбили намет на вулиці Банковій з боку вулиці Лютеранської. Їх підтримують близько 300 чоловік, які також постраждали від аферистів Еліта-Центр.
У руках учасники мітингу тримають плакати Громадяни України - голодуючи, ми захищаємо вас, Два роки порожніх обіцянок, Чужого лиха не буває та інші. Обмануті інвестори вимагають від керівників держави захистити їхні законні права на житло.
Шлях протестувальників в Секретаріат Президента перепиняє ланцюг міліціонерів. Лише п'ятьом їхнім представникам разом з головою правління Центру правозахисту Юрієм Федоренком вдалося пройти усередину будівлі.
Як заявив Федоренко, "відповідно до рішення загальних зборів всіх потерпілих, ми подали в Київраду заявку на проведення безстрокової акції-мітингу біля Секретаріату Президента з боку вулиці Лютеранської".
Нагадаємо, 1 листопада минулого року МВС заявило про затримку правоохоронними органами у Швейцарії підозрюваного в афері Еліта-центр Волконського.
8 листопада заступник міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко заявив, що Генеральна прокуратура та Міністерство внутрішніх справ України направили у Швейцарію документи, що стосуються екстрадиції Олександра Волконського, звинувачуваного в організації Еліта-центр.
10 листопада 2007 року народний депутат Кирило Куліков заявив, що в парламенті планується утворити міжфракційну групу з контролю екстрадиції організатора афери Еліта-Центр Олександра Волконського зі Швейцарії в Україну.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас