Міністерству ЖКГ дали гроші на здешевлення кредитів на житло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністерству ЖКГ дали гроші на здешевлення кредитів на житло

Кредит&Депозит
340
Міністерству житлово-комунального господарства виділено з держбюджету 850 мільйонів гривень для здешевлення кредитів на житло в рамках загальнодержавної програми реформування ЖКГ. Про це повідомив міністр із питань ЖКГ Олексій Кучеренко. За його словами, у цей час структурними підрозділами міністерства розробляються проекти порядків надання та використання в 2008 році зазначених бюджетних коштів, які будуть визначати умови їхнього виділення, напрямки використання.
Крім цього реалізовуються пілотні проекти з вдосконалення системи керування житловим фондом. За словами міністра, проекти передбачають проведення капітальних ремонтів у житлових будинках. Попередній конкурсний відбір таких будинків на 2008-2009 р., за словами міністра, відбувся влітку 2007 року.
"Реалізація зазначених проектів дозволить поліпшити якість житлово-комунальних послуг, забезпечити умови для створення ефективного власника житлового фонду та частково зменшити енергетичну залежність країни за рахунок впровадження енергозберігаючих технологій", - сказав Кучеренко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас