Буш бачить серйозні ознаки послаблення американської економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Буш бачить серйозні ознаки послаблення американської економіки

Казна та Політика
217
Президент США Джордж Буш підтвердив наявність тривожних ознак уповільнення економічного розвитку та закликав Конгрес прискорити процес введення заходів, що стимулюють економіку.
Економіка США серйозно постраждала через кредитну кризу та падіння ринку житла.
"Очевидно, що існують тривожні ознаки, серйозні ознаки ослаблення економічного розвитку, і ми повинні щось робити", - сказав Буш.
"Чим швидше план стимулюючих заходів виявиться на моєму столі, тим краще це буде для нашої економіки", - додав він.
Однак, незважаючи на слабкі економічні дані, включаючи сьогоднішні показники ринку праці, Буш відзначив сильні сторони економіки, і додав, що стимулювання інвестицій є ключовим моментом плану з порятунку економіки.
Білий дім у п'ятницю підтвердив свою думку про те, що основа економіки США як і раніше міцна, але визнав, що країна переживає період економічної невизначеності.
"Основа нашої економіки міцна, але країна переживає період економічної невизначеності", - говориться в заяві Білого дому.
"Оплата праці виросла, але видатки на продукти харчування, бензин і охорону здоров'я теж ростуть. Падіння ринку житла та волатильність фінансових ринків впливають на непевність багатьох наших громадян".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас