МВФ: Економіка США може уникнути рецесії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ: Економіка США може уникнути рецесії

316
Учора представники Міжнародного Валютного Фонду трохи змінили свій прогноз із приводу розвитку економіки США. Тепер фонд вважає, що Америка зможе при деякій активності уряду США уникнути рецесії.
На цьому тижні МВФ уже повідомляв, що рецесія в США, швидше за все, таки настане. Але тепер прогноз був змінений, економіка може вибратися зі стану падіння і почати нове зростання.
Експерти вважають, що це було зроблено, після того як Сенат і Конгрес США прийняли закони про вихід економіки із кризи, які були запропоновані президентом Джорджем Бушем. По-перше, великим компаніям, які постраждали від кризи іпотеки в 2007 році, будуть надані певні податкові пільги. До того ж громадяни, які втратили свої заощадження через кризу ліквідності, одержать деякі кошти з бюджету на покриття своїх збитків і на нові вкладення в будівництво.
Тепер показники промислових індексів поступово стабілізуються, а також починають підніматися. Спочатку на цю інформацію почали реагувати американські ринки, аналітики чекають, що слідом за цим почнеться стабілізація й інших світових майданчиків. Хоча поки економічна ситуація в США застигла на небезпечному краї. Якщо з'явиться, якась негативна інформація, все знову може зірватися і тоді наступить рецесія, така як уже була в Америці в 1992 році.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас