У Росії вважають можливими прямі поставки газу в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії вважають можливими прямі поставки газу в Україну

Енергетика
184
Заступник голови Державної думи РФ, президент Російського газового товариства Валерій Язєв вважає за можливе укладення прямої угоди між "Газпромом" і "Нафтогазом України" щодо постачання газу.
Про це він сказав, коментуючи заяву прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко про те, що необхідно ліквідувати компанію РосУкрЕнерго.
"Чим менше посередників, особливо в таких великих проектах, тим краще. Хоча, коли підписувався контракт, у компанії РосУкрЕнерго був сенс, у тому числі й політичний", - сказав Язєв.
Віце-спікер підкреслив, що структура власності спільного російсько-українського підприємства РосУкрЕнерго повинна бути абсолютно прозорою. "З російського боку за структурою власності абсолютно зрозуміла і прозора картина. Те, що стосується української сторони, то вона в цьому спільному підприємстві представлена іноземним банком. І Росія неодноразово порушувала питання про те, що було б правильним, якщо б засновниками в цьому спільному підприємстві виступали Газпром і Нафтогаз України", - заявив Язєв.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас