У Києві освятили міст Патона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві освятили міст Патона

199
Сьогодні священиками було проведено освячення мосту ім. Патона в столиці.
Така акція, ініційована Департаментом Державтоінспекції МВС України, проводилася вперше, повідомили в Департаменті зв'язків із громадськістю та міжнародної діяльності МВС.
"Цей захід від Бога, - сказав начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць під час освячення. - Міст Патона - одне з найбільш проблемних місць у Києві, де часто відбуваються дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких калічаться і гинуть люди". За його даними, тільки цього року в аваріях на мосту Патона загинули три людини.
Коломієць висловив надію, що "з Божим благословенням нам удасться подолати цю проблему - водії будуть поводитися більш дисципліновано, та й сам Всевишній буде відводити лихо".
За словами Коломійця, проблемних місць у Києві, де часто трапляються ДТП, досить багато, і "зусилля працівників міліції із запобігання нещасним випадкам там давали недостатній результат". Тепер Державтоінспекція планує, що надалі будуть освячені й інші найбільш аварійні місця в столиці, особливо ті, де внаслідок дорожньо-транспортних пригод гинули люди, відзначив начальник Департаменту ДАІ.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас