Ющенко підписав антикорупційний указ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко підписав антикорупційний указ

Казна та Політика
306
Президент Віктор Ющенко підписав указ "Про деякі заходи щодо вдосконалення формування та реалізації антикорупційної державної політики".
Про це сьогодні під час брифінгу повідомив заступник глави Секретаріату Президента Ігор Пукшин за результатами зустрічі президента з міністром юстиції Миколою Оніщуком, повідомили в прес-службі глави держави.
Як повідомляє прес-служба президента, серед новацій указу - впровадження антикорупційної експертизи законодавства та проектів нормативно-правових актів. Цю функцію указ адресує Мін'юсту.
Оніщук нагадав, що у Верховній Раді прийняті в першому читанні законопроекти з антикорупційного пакету, спрямованого в парламент Президентом.
Міністр пообіцяв, що уряд докладе максимум зусиль для сприяння прийняттю найближчим часом цих законодавчих ініціатив, які містять низку важливих для ефективності протидії корупції новацій.
На думку міністра, за умов реалізації зазначених законопроектів, указу Президента і попередніх рішень глави держави, антикорупційна складова законодавства одержить істотний приріст.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас