Тимошенко не вірить результатам ревізії Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко не вірить результатам ревізії Ощадбанку

201
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заперечує виявлення державними контролюючими службами порушень у роботі Державного Ощадного банку, що входить у групу найбільших. Про це Тимошенко заявила на прес-конференції.
"Сьогодні вранці я ознайомилася з актами перевірки Ощадбанку Контрольно-ревізійного управління, Рахункової палати, Національного банку. Я уважно всі висновки вивчила. Там немає жодного порушення, яке б було виявлено", - сказала Тимошенко.
Вона відзначила, що розуміє складність роботи Ощадбанку при виплаті компенсацій за внесками, що знецінилися, колишнього Ощадбанку СРСР.
Тимошенко закликала не політизувати ситуацію навколо виплат компенсацій за заощадження в Ощадбанку СРСР і дозволити Ощадбанку нормально працювати.
За даними Тимошенко, на сьогодні Ощадбанк виплатив компенсації, виділені з держбюджету, 1,2 млн. вкладникам. Крім того, на сьогодні зареєстровано більше 3 млн. громадян, що претендують на одержання таких компенсаційних сум.
Як повідомлялося, Тимошенко вважає несправедливою можливу відставку голови правління Ощадбанку Анатолія Гулея. "Опозиційний Кабінет Міністрів" виступає за звільнення Гулея.
11 січня Державний Ощадний банк почав виплачувати компенсації за внесками, що знецінилися, у колишньому Ощадбанку СРСР.
Загальний обсяг зобов'язань за такими внесками оцінюється більш ніж в 120 млрд гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас