Ющенко хоче, щоб українці любили податки більше, ніж жінок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко хоче, щоб українці любили податки більше, ніж жінок

Казна та Політика
189
Президент запропонував присутнім у залі бізнесменам разом знайти шляхи захисту українського підприємця від сваволі чиновників.
"Податки не стягуються - вони платяться", - говорить Ющенко.
Під час виступу на всеукраїнському форумі "Влада та бізнес - партнери" Ющенко заявив, що він особисто не уявляє, як може бути успішною політика (у галузі бізнес-розвитку держави), якщо різноманітні спостережливі служби нещадно пресують підприємців.
Перевірки пожежників президент назвав "дуже активними", а податкову - "немилосердною". Але разом з тим Ющенко хоче, щоб "податкового інспектора поважали".
Президент розкритикував платників податків за відсутність належної платіжної дисципліни. Ющенко послався на принцип, що за його словами діє в усім світі: "Податки не стягуються - вони платяться".
"Дайте честь підприємству заплатити податки", - відзначив Ющенко, додавши до цього, що до тих, хто не розуміє цієї честі, потрібно вживати заходів.
Президент ще раз послався на іноземний досвід, цього разу - лише західний, процитувавши жарт французьких підприємців, які говорять, - "я спочатку люблю інспектора, а потім жінок".
До того ж президент навів аксіому, досить популярну на Заході: "Я переконаний у двох речах: поки я живу, я знаю, що помру і що я буду завжди платити податки".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас