Тимошенко скасувала декілька рішень Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко скасувала декілька рішень Януковича

Казна та Політика
381
Кабінет міністрів скасував низку рішень попереднього уряду, що мають ознаки корупції або порушення Конституції. Про це повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів після завершення засідання уряду.
"Ми скасували постанову, що була прийнята 2 жовтня 2007 року, про затвердження статуту державного підприємства "Авіаційний науково-технічний комплекс ім. Антонова", де практично на базі цієї постанови проводилися незаконні лобістські схеми", - сказала Тимошенко.
Прем'єр-міністр також повідомила про скасування постанови, підписаної колишнім прем'єр-міністром, про встановлення граничних сум видатків на придбання службових легкових автомобілів, меблів та іншого устаткування. "Ми говоримо про те, що чиновники повинні жити значно скромніше, ніж це було при колишньому уряді. Сьогодні знову введені дуже жорсткі обмеження, які уряд Януковича скасував, про видатки на розкішне життя чиновників і представників уряду", - додала вона.
Глава уряду також додала, що сьогодні на засіданні ухвалено рішення про скасування розпорядження про реорганізацію Рубіжнянського казенного хімічного заводу "Зоря" від 21 листопада 2007 року. "Рубіжнянський казенний хімічний завод законом заборонено приватизувати як підприємство, що виконує абсолютно специфічну роботу. В обхід закону було прийнято розпорядження Кабінету міністрів, у якому зберегли назву заводу, а всю начинку, практично всю власність, передали іншому підприємству та у такий спосіб у тіньовій схемі і на корупційній основі приватизували казенне хімічне підприємство", - уточнила Тимошенко.
Вона також повідомила про скасування рішення попереднього уряду про реконструкцію будинку на вулиці Гетьмана, 8/26, що передавалося для службових цілей Рахунковій палаті, а також низки інших рішень уряду Віктора Януковича.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас