На засіданнях Кабміну пресу будуть пускати тільки на "паркет" і брифінг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На засіданнях Кабміну пресу будуть пускати тільки на "паркет" і брифінг

143
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко погодила з журналістами порядок висвітлення пресою засідань уряду. Про це йшла мова під час прес-конференції прем'єра.
Зокрема, було домовлено, що з наступної середи на засідання Кабміну журналісти будуть допускатися на протокольну зйомку, а також на затвердження порядку денного. Після чого, журналісти будуть очікувати прес-конференцію того чи іншого члена уряду.
"З наступної середи в нас буде єдиний порядок, коли ми починаємо "з паркету" (протокольна зйомка - ред.) Ви слухаєте порядок денний. При вас за нього голосують. Якщо є якісь значимі питання, що вам цікаві, я думаю, що ми будемо запрошувати вас на них. І ви будете залишатися послухати дискусію, а потім ми з вами будемо визначати час щодо прес-конференції", - сказала Тимошенко.
Крім того, додала вона, всі рішення уряду будуть розміщатися на урядовому порталі. "Ми починаємо з вами з "паркетної" зйомки, потім, наприклад, через три години ми призначаємо ще прес-конференцію, однак вам доведеться мене вибачити, якщо засідання уряду затягнеться на півгодини або хвилин сорок. Ви просто будете мене спокійно чекати, без претензій до мене", - додала Тимошенко.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас