На ремонт київських доріг виділили 200 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На ремонт київських доріг виділили 200 млн. грн.

131
В 2008 році на реконструкцію та ремонт київських автодоріг передбачено 200 млн. грн. Це майже вдвічі більше, ніж в 2007 році.
Про це повідомив перший заступник голови Київської міськадміністрації Денис Басс.
Як повідомили Лігабізнесінформ у прес-службі Київміськадміністрації, Д.Басс відзначив, що міська влада комплексно підійшла до вивчення та вирішення проблем стану і якості покриття столичних доріг. За його словами, мерія створила комісію, до складу якої ввійшли глави районів, представники Державтоінспекції, водії, громадськість.
Д.Басс проінформував, що комісія допомагає вивчити реальний стан доріг і визначити об'єкти, що потребують термінового ремонту або реконструкції. Також вона, за словами чиновника, бере активну участь у розробці програм поточного і капітального ремонтів, а також програми реконструкції.
Д.Басс повідомив, що цього року реконструкція та ремонт доріг Києва почнеться значно раніше, ніж у минулому. Він вказав, що цьому сприяє конструктивний підхід столичної влади до згаданої проблеми, участь громадськості в розробці важливих для міста програм і значна сума коштів, виділена на поліпшення дорожнього покриття зокрема і доріг столиці в цілому.
Нагадаємо, відповідно до Програми будівництва та реконструкції шляхово-транспортних об'єктів на 2007-2011 роки, у Києві заплановані роботи на 80 соціально важливих об'єктах, серед яких мости і шляхопроводи, транспортні розв'язки та автомобільні дороги, підземні і надземні пішохідні переходи, розподільні огорожі та інше.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас