Американські фондові індекси зростають — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американські фондові індекси зростають

Фондовий ринок
201
Американські фондові індекси демонструють помірнезростання завдяки гарному звіту про збільшення замовлень на товари тривалого користування в США та очікуванню зниження процентної ставки по федеральним фондам.
Як повідомило міністерство торгівлі США, число замовлень на товари тривалого користування в грудні 2007 року різко виросло на 5,2% у порівнянні з показником у листопаді. За прогнозами аналітиків, зростання повинно було скласти всього 1,6% у порівнянні з листопадом.
Позитивні дані про збільшення замовлень на товари тривалого користування, проте, не знизили впевненість інвесторів на зниження процентної ставки, тому що інші макроекономічні показники свідчать про вповільнення темпів зростання американської економіки. За даними приватної науково-дослідний організації Conference Board, індекс споживчої впевненості в США в січні звалився до 87,9 пункту. А ціни на житлові будинки в США обвалилися на рекордні 8,4% у листопаді відповідно до індексу Standard & Poor's/Case-Shiller 10-city composite home price. Це стало самим значним падінням у річному вираженні після встановлення рекордного падіння на 6,7% у жовтні. Листопад став 11-м місяцем підряд, коли ціни на житлову нерухомість знижувалися.
ДО 19:48 московського часу ріст індексу Dow Jones Industrial Average склав 0,6%. Індекс широкого ринку S&P 500 зміцнився на 0,6%, а високотехнологічний індекс Nasdaq Composite додав 0,3%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас