У Києві вилучено понад 1 тис. гральних автоматів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві вилучено понад 1 тис. гральних автоматів

155
Більше тисячі гральних автоматів київська влада вилучила в підприємців в 2007 році. Про це повідомив заступник глави Київської міськадміністрації Володимир Головач на прес-конференції у вівторок у Києві, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна".
При цьому він відзначив, що частина цих автоматів була повернута власникам за рішенням судів.
В.Головач також повідомив, що відповідна робоча група підготувала проект розпорядження про позбавлення ліцензії більше п'яти суб'єктів гральної сфери у зв'язку із грубими порушеннями ліцензійних вимог, виявлених при перевірці контролюючими органами.
Заступник глави КМДА пояснив, що представники київської міської влади перевіряли, у першу чергу, найбільш грубих порушників правил грального бізнесу, виявлених за результатами перевірок, проведених контролюючими органами на районом рівні. У зв'язку із цим він підкреслив, що "у майбутньому цих розпоряджень буде значно більше".
За його словами, найпоширенішими були порушення ліцензійних умов, що стосуються площі залів і розміщення гральних закладів поблизу навчальних, лікувальних установ або культових споруд; відсутність документів на право власності або користування приміщенням і майном грального закладу; відсутність реєстраційних документів на касові апарати та реєстрації кожного окремого підрозділу фірми.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас