Інтернет-платежі виросли вдвічі через черги в Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інтернет-платежі виросли вдвічі через черги в Ощадбанку

Валюта
401
Кількість користувачів популярної системи інтернет-платежів Portmone.com виросла вдвічі в січні.
У компанії пов'язують це c чергами в касах "Ощадбанку", викликаними виплатами втрачених заощаджень.
Через черги, що утворилися, у відділеннях Ощабанку жителям міст доводиться простоювати годинами, щоб оплатити квитанцію на оплату комунальних послуг, кабельного телебачення або послуг мобільного зв'язку.
Багато хто знайшов вихід - інтернет-платежі.
За словами Ігоря Горіна, президента компанії інтернет-платежів Portmone.com, - компанії, що надає послуги інтернет-платежів жителям Києва та регіонів, тільки за січень кількість активних користувачів виросла вдвічі, - динаміка, що звичайно спостерігається за рік.
"Із всіх методів реклами, які ми використовуємо, - телебачення, преса, квитанції на оплату послуг, - рішення уряду (виплатити заощадження) виявилося найбільш ефективним", - сказав він.
За словами Горіна на кінець 2007 року системою інтернет-платежів Portmone.com регулярно користувалися 65000 чоловік. Це так зване "ядро" тобто користувачі, які за останній місяць хоча б раз скористалися системою.
Найчастіше користувачі інтернет-платежів Portmone.com оплачують телекомунікаційні послуги: інтернет, кабельне телебачення, мобільний зв'язок. "Якщо зі сплатою комунальних послуг можна почекати, то не заплатити за мобільний телефон або інтернет не можна - вас просто відключать", - говорить Горін.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас