Ющенко пропонує іноземцям купити "Укртелеком" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко пропонує іноземцям купити "Укртелеком"

Фондовий ринок
230
Президент України Віктор Ющенко закликає закордонних інвесторів взяти участь у приватизації таких підприємств, як "Укртелеком", і добудовуванні Криворізького гірничозбагачувального комбінату окислених руд (КГЗКОР).
Як передає УНІАН, про це він сказав, виступаючи на традиційному українському бізнес-ланчі в Давосі, організованому Фондом Віктора Пінчука.
"У найближчі два роки Україна пропонує дуже цікаві інвестиційні об'єкти", - підкреслив Президент України.
За його словами, Україна зацікавлена в залученні інвестицій у різні проекти в різних галузях української економіки.
Говорячи про КГЗКОР, Ющенко відзначив, що сьогодні до цього проекту спостерігається колосальний інтерес інвесторів із усього світу.
Ющенко відзначив, що Україна в травні планує презентувати цілий приватизаційний пакет разом з ЄБРР. За словами Президента, це відбудеться під час щорічних зборів ЄБРР. "Я звертаюся сьогодні до всіх міжнародних провідних компаній із проханням надати Україні допомогу в проведенні всієї передприватизаційної роботи по тих стратегічних об'єктах, які пропонуються сьогодні Україною на цей ринок", - сказав Ющенко. Він пообіцяв, що приватизаційна програма України в 2008 році "буде великою і цікавою".
Також Ющенко підкреслив, що сьогодні Україна розвивається активними темпами, і тому її пропозиції щодо входження на український ринок є одними із найбільш модерних на території Європи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас