Янукович планує найближчим часом повернутися до влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович планує найближчим часом повернутися до влади

210
Лідер фракції Партії регіонів у Верховній Раді, колишній прем'єр-міністр Віктор Янукович має намір незабаром повернутися у виконавчу владу.
Під час зустрічі із заступником держсекретаря США Даніелом Фрідом, Янукович відзначив, що ситуація досить складна, у першу чергу, через нестійку більшість у Верховній Раді.
Інформуючи про досягнення уряду під час його прем'єрства, Янукович сказав, що, на жаль, Кабміну не вдалося виконати всі ті завдання, які перед ним стояли.
"На жаль, нам не вдалося реалізувати програму, що ми відпрацювали в уряді, вона поки ще залишилася на папері, але ми сподіваємося, що найближчим часом, коли прийдемо до влади, її реалізуємо", - відзначив він.
Він також повідомив американському колезі, що незважаючи на деякі проблеми, українська влада та опозиція намагаються прислухатися один до одного.
Нагадаємо, прем'єр тіньового Кабміну Віктор Янукович вважає політику, що проводиться урядом, підготовкою до виборів Президента.
Як повідомлялося, Янукович прогнозує продовження блокування роботи парламенту через підписання спікером звернення України до НАТО щодо готовності приєднається до ПДЧ в Альянсі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас